Baselayer

Har du svært ved at holde varmen, når du træner? Så bør du skifte taktik, og gå over til lag på lag metoden. Når du iklæder dig mange lag, øger du den din bevægelsesfrihed samtidig med, at du giver dig selv mulighed for at smide et lag, hvis du skulle få det for varmt.

Med et baselayer, kan du holde dig både tør og varm, uanfægtet af et svingende aktivitetsniveau, hvor du skiftevis sveder og står stille. Med et åndbart, svedtransporterende og varmeisolerende materiale, forbliver du tør selv under høj aktivitet.

pr. side
  1. Joma Brama Langærmet undertrøje sort
    Joma Brama Langærmet undertrøje sort
    DKK 329,00
    ekskl. moms.: DKK 263,20
    LEVERINGSTID: 5-10 hverdage

Perfekt til alle sportsgrene

Mange benytter baselayer/skiundertøj i den kolde årstid for at holde varmen. På grund af sine svedtransporterende egenskaber, så kan det dog ligeledes være en fordel at iklæde sig baselayer på varmere tider af året.

Ifør dig både baselayer i fritiden, til træning eller kamp, og få en komfortabel oplevelse af undertøj, der hverken irriterer eller gnaver.

Baselayers elastiske materiale og den tætsiddende pasform sikrer, at du hverken vil opleve vindmodstand eller flagrende tekstil, der er til gene. Det tætsiddende design, gør det ligeledes nemt, at iklæde sig næste lag af tøj udenover.

 

Alle kan have glæde af baselayer

Uanset, om du skal på skiferie, dyrker udendørssport eller bare er outdoortypen, så vil du kunne få stor glæde af et sæt lækkert baselayer undertøj, der holder dig varm og fri for sved. Måske netop af disse årsager, er baselayer gået hen og blevet meget populært, og en essentiel del, af mange menneskers garderobe. Baselayer er kendetegnet, som det første lag tøj du påføre dig. Det komfortable fit uden irritationer fra overflødige syninger, gør det rart at have på hele dagen eller blot, når du skal udfolde dig aktivt.

Hos FMSport finder du et bredt udvalg af baselayer/skiundertøj både til kvinder og mænd. Fælles for al vores baselayer undertøj, er at de alle er fra den spanske sportstøjsproducent Joma. Baselayertøjet fra Joma benyttes blandt andet af de spanske landshold i atletik.

Kig dig omkring på shoppen, og find et stort udvalg af sportsbeklædning