Taktiktavler

Det er trænerens opgave at udtænke den HELT rette taktik. Benytter I på holdet en taktiktavle til videreformidlingen af denne taktik, så vil denne ofte blive endnu bedre forstået end, hvis der udelukkende er tale om en mundtlig overlevering. Tegn, fortæl og sæt holdopstillingen på smart og optimal vis. Levér nemt et fantastisk oplæg for træningen eller kampen. FMSport har udstyret som understøtter jeres taktik. 

pr. side
 1. Taktikmappe - håndbold
  Taktikmappe - håndbold
  DKK 149,00
  ekskl. moms.: DKK 119,20
  LEVERINGSTID: 4-5 hverdage
 2. Taktiktavle - fodbold - 45 x 30 cm.
  Taktiktavle - fodbold - 45 x 30 cm.
  DKK 299,00
  ekskl. moms.: DKK 239,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 3. Basket - Taktik Clipboard - Molten
  Basket - Taktik Clipboard - Molten
  DKK 199,00
  ekskl. moms.: DKK 159,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 4. Taktiktavle - Basket - Molten
  Taktiktavle - Basket - Molten
  DKK 375,00
  ekskl. moms.: DKK 300,00
  LEVERINGSTID: 2-3 dage
 5. Molten Taktiktavle - Fodbold
  Molten Taktiktavle - Fodbold
  DKK 375,00
  ekskl. moms.: DKK 300,00
  LEVERINGSTID: 2-3 dage
 6. Taktikmappe med skriveblok og magneter - Håndbold
  Taktikmappe med skriveblok og magneter - Håndbold
  DKK 349,00
  ekskl. moms.: DKK 279,20
  LEVERINGSTID: 4-5 hverdage

Taktiktavle med klare fordele

FMSport har taktiktavler, der kan benyttes til alle typer sportsgrene, og i mange forskellige situationer.

Nogle taktiktavler egner sig bedst til at hænge op i klubhuset eller i spillernes omklædningsrum, andre er kompakte og nemme at have med på sidelinjen til kampstart eller træning. Uanset om I er glade amatører eller et topprofessionelt hold, så vil en tavle langt fra være en dum idé.

Fælles for alle FMSports taktiktavler er, at de kan benyttes igen og igen. Alle tavle-sættene indeholder en whiteboardpen og magneter, så der både kan skrives, udviskes og flyttes rundt på spillere. Glæd eventuelt jeres træner med en taktik blok, hvorpå der er plads til at skrive noter kampen igennem.

 

Bliv endnu bedre med en taktiktavle

Skab de optimale rammer for en god kamp eller træningspas med en taktiktavle, hvor hele holdet har mulighed for at få forståelsen af hvilke systemer, løbemønstre, der skal prøves af, eller hvilken position spillerne bør indtage på banen.

Sæt taktikken til kampen, uanfætet om du dyrker ishockey, håndbold eller fodbold.  Den helt rigtige taktik kan være afgørende for kampens udfald.

FMSport har et alsidigt udvalg af taktiktavler med forskellige funktionaliteter, og i et bredt prisleje spænd. Alle priserne er yderst konkurrencedygtige, og muligvis nogle af markedets bedste.

Mangler din klub yderligere trænings- eller kampudstyr, så tag et kig på vores store udvalg i spillersæt, træningskegler, sportspleje.