Overtræksveste

Synliggør dine med-eller modspillere med praktiske overtrækstrøjer i farverige materialer.

Uanset om I spiller høvdingebold i idrætstimerne, kamptræning til fodbold eller floorball, måske noget helt tredje i eksempelvis skolegården. Så kan det være rart at kunne definere synligt, hvem der er på hvilket hold. Overtræksveste er en super praktisk løsning, når man skal inddele hold eller udpege en enkelt person til at indtage en helt bestemt rolle i en sport eller leg.

Vestene fylder ikke særlig meget i redskabsrummet og de er nemme at trække over det almindelige træningstøj. Dertil har de et løst fit, som gør, at de fleste i samme aldersgruppe kan passe vestene, selvom de normalt bruger vidt forskellige størrelser i tøj.

pr. side
 1. Ring til overtrækstrøjer
  Ring til overtrækstrøjer
  DKK 26,00
  ekskl. moms.: DKK 20,80
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE

Overtrækstrøjer til børn og voksne

Hos FMSport har vi overtræksveste i mange farver og størrelser. Både børn og voksne vil kunne finde overtræksveste her, som passe i deres aldersgruppe. Vi føre veste fra de anerkendte sportsbrands italienske Givova og spanske Joma. Inden for begge brands finder du 2-3 forskellige størrelse, som dækker alt fra mindre børn under 10 år, yngre teenagere og voksne.

 • Givova fås i 6 meget synlige farver samt i to forskellige størrelser; S = barn og L = voksen

 • Joma fås udelukkende i sæt med 10 styk, føres i 4 forskellige farvestrålende farver. Du finder her størrelserne; Mini = barn op til 10 år, Junior = barn på 10-14 år og Senior = +15 år og voksenOvertrækstrøjer i god kvalitet

En god overtræksvest, må man slet ikke kunne mærke, at man er iført. Det må ikke blive en ulempe, for holdet, der iføres vestene, at de skal bære disse. FMSport fører af samme årsag kun veste, der er i et let polyester materiale, og derfor på ingen måde tynger dig.  Materialet er både blødt og yderst behageligt, det tynde mesh stof er åndbart og bidrager ikke til en forhøjning af kropstemperatur. Mesh giver overtræksvestene en let transparens, uden du på noget tidspunkt bliver i tvivl om vestens farve.

Nogle gange går sport, leg og spil lidt hårdt for sig, i iveren for at vinde, derfor skal overtrækstrøjerne kunne holde til, at blive hevet og flået i, uden at de går i stykker. Dertil skal man huske, at overtræksvestene måske bliver benyttet af mange mennesker på daglig basis, bliver efterladt på græsset og ikke vasket så ofte.

Alle vores veste er kraftigt og holdbart udført og i høj kvalitet, og i et hurtigttørrende materiale, så både regn eller sved hurtigt er væk igen.Overtræksveste med tryk

Køb også ringe til jeres nye overtræksveste, så I kan holde vestene nemt samlet.

Ønsker I tryk på jeres nye overtræksveste, så lad endelig FMSport tage os af denne del også. Vi trykker alt fra logoer, numre eller hvad end I måtte drømme om.