Støttebind

Når man er fysisk aktiv, vil man fra tid til anden, have brug for støtte af led, muskler eller sener, for at kunne fortsætte sin aktive livsstil. Mange sportsudøvere benytter derfor også støttebind i forbindelse med forstrækninger, forstuvninger, fibersprængninger m.v. Uanset hvilket niveau, din sport foregår på, så kan et støttebind, være en rigtig god idé, også i forhold til at forebygge eventuelle skader.  

Med en stor forebyggende effekt, kan et støttebind gøre at du undgår, at en overbelastning udvikler sig til en decideret skade. Er skaden først opstået, så kan bindet hjælpe dig i dit genoptræningsforløb eller blot afhjælpe dine  smerter.

pr. side
 1. Aserve Knæbeskytter neopren m/ Pude L
  Aserve Knæbeskytter neopren m/ Pude L
  DKK 199,00
  ekskl. moms.: DKK 159,20
  LEVERINGSTID: 2-4 hverdage
 2. Aserve ankelstøtte XL
  Aserve ankelstøtte XL
  DKK 149,00
  ekskl. moms.: DKK 119,20
  LEVERINGSTID: 1-2 dage
 3. Aserve Skinnebens- og Lægbind Medium
  Aserve Skinnebens- og Lægbind Medium
  DKK 149,00
  ekskl. moms.: DKK 119,20
  LEVERINGSTID: 1-2 dage
 4. tilbud McDavid - Ankelwrap
  McDavid - Ankelwrap
  FØR: DKK 249,00
  ekskl. moms.: DKK 199,20
  DKK 199,00
  ekskl. moms.: DKK 159,20
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 5. Knæbeskyttere med pude
  Knæbeskyttere m/pude
  Fra DKK 229,00
  ekskl. moms.: DKK 183,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 6. Knævarmestøttebind
  Knævarmestøttebind - lukket
  Fra DKK 169,00
  ekskl. moms.: DKK 135,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE

Mange variationer af støttebind

Hos FMSport har vi et bredt udvalg af støttebind, elastikbind, bøjler, bandager både med og uden skinner. Alle med samme formål, nemlig at aflaste de dele af din krop, som kan være udfordrede.

Støttebind anvendes som forstærkelse af kroppens egne sener og ledbånd, for på den måde at aflaste dem. Mange af produkterne i denne kategori, benytter ligeledes kompressions- og/eller varmeeffekt. Disse kan værke både smertelindrende og ekstra støttende. Produkterne er alle anatomisk udformede og passer til specifikke kropsdele. Det giver et optimalt fit, og gør det nemt at tage dem af og på. Materialerne er varierende, men i alle produkter er det indtænkt, at de skal veje og fylde så lidt som muligt. Dertil er valget af komfortable materialer, med til, at du ikke generes, af produkterne, hverken i din dagligdag eller når du dyrker sport. Korrekt pasform er her afgørende for din komfort, og derfor kommer produkterne i forskellige størrelser, og nogle endda også med justeringsmuligheder bl.a. i form af velcrostropper

 

Støttebind, der virker!

Støttebind bør kun anvendes i perioder, hvor du har overbelastet en specifik kropsdel eller i genoptræningsperioder. Benytter du støttebind som en tryghed uden egentlig problematik, så vil dine ledbånd blive svagere over tid, fordi at kroppen, naturligt vil aflaste ledbåndene, fordi de ikke behøver at ”arbejde” og bevare deres styrke. Derfor bør du kun benytte produkterne periodevis, når behovet opstår. Aftager din smerte eller skade ikke med tiden, bør du altid søge egen praktiserende læge

FMSport fører de anerkendte produkter fra McDavid og Aserve. Du finder i denne kategori også knæbeskyttere både til børn og voksne, som kan være behagelig ift. at afhjælpe fald, eller friktion. Støttebind er en effektiv, billig og nem måde, hvorpå du kan løse eller forebygge potentielle skader. Ved akutte skader i eksempelvis en sportsklub, er det smart altid at have en kombination af elastikbind og sportstape, som kan have samme støttende effekt som bind, men som kan tilpasses alle individer og kropsdele. Har man brug for en mere vedvarende støtte, må det anbefales at investere i et støttebind med den helt rette pasform.

Produkterne i denne kategori kan enten vaskes i hånden eller i maskine. For korrekt vask læs da vaskeanvisningen på produktet.