Målmandstøj

Målmandstøjet fra FMSport opfylder en række fælles kriterier. Tøjet er fuldt ud funktionelt - det er både slidstærkt, åndbart og svedtransporterende. FMSport fører dertil målmandstøj med puder. Posten som målmand stiller høje krav til din bedrift imellem stængerne. Du er dit holds sidste skanse, og det er derfor vigtigt, at du ikke mister fokus fra spillet på banen. Tøj der genere er derfor ikke på ønskelisten over ting, der bør finde sted midt i kampens hede.

pr. side
 1. JOMA Protect underbukser med beskyttelse
  JOMA Protect underbukser med beskyttelse
  DKK 247,50 DKK 198,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 2. JOMA Protect undertrøje med beskyttelse
  JOMA Protect undertrøje med beskyttelse
  DKK 247,50 DKK 198,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 3. Joma målmandsbukser - shorts
  Joma målmandsbukser - shorts
  DKK 187,50 DKK 150,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 4. Joma målmandsbukser - lange
  Joma målmandsbukser - lange
  DKK 250,00 DKK 200,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 5. Zamora IV Målmandssæt - grøn
  Zamora IV Målmandssæt - grøn
  DKK 398,75 DKK 319,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 6. Zamora IV Målmandssæt - Sort
  Zamora IV Målmandssæt - Sort
  DKK 398,75 DKK 319,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 7. Givova Lange Målmandsbukser
  Givova Lange Målmandsbukser
  DKK 311,25 DKK 249,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 8. Zamora IV Målmandssæt - Rød
  Zamora IV Målmandssæt - Rød
  DKK 398,75 DKK 319,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 9. Zamora IV Målmandssæt - Orange
  Zamora IV Målmandssæt - Orange
  DKK 398,75 DKK 319,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 10. Zamora IV Målmandssæt - Turkis
  Zamora IV Målmandssæt - Turkis
  DKK 398,75 DKK 319,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage

Hold buret rent iført lækkert målmandstøj

FMSports tøj, til målmanden på holdet, er både komfortabelt, og giver en stor bevægelsesfrihed, så du kan kaste dig ud mod bolden, ved fjerneste stolpe. Med et særligt let og hurtigttørrende materiale, som yder effektiv temperaturregulering, vil du føle dig særdeles godt tilpas iført vores produkter. Målmandssættene her på webshoppen besidder alle en række fede features. Skal du ud og have ny spillerdragt på målmandsposten, så tag et nærmere kig, i denne kategori. Som målmand adskiller du dig på banen ved, at du indtager en helt unik position på stregen. Du adskiller dig ikke kun i kraft af din position, men også i forhold til kravene til dit udstyr. En målmand har brug for varmere beklædning, da man sjældent bevæger sig i samme grad som en markspiller. Dertil skal man gerne beklæde sig, så man, er bare en smule beskyttet mod den nærkontakts oplevelse man får med fodbolden. Til dette har FMSport undertøj med indsyet polstring. Målmandssættene har indpræget silikone, hvilket giver målmanden et endnu bedre greb.    

Alt i udstyr til holdet...også målmandstøj

Sportstøjet er af mærkerne Joma og Givova, hvilke stammer fra de fodboldglade nationer Spanien og Italien. Tøjet er i en høj kvalitet, med en gennemtænkt funktionalitet, smart design, er slidstærkt og har en god pasform. FMSport hjælper dig gerne med at fuldende dit nye målmandsoutfit med et par lækre nye målmandshandsker. Skal hele fodboldholdet være klar til kamp, iklædt ny uniform, så kan du også købe hele holdsæt til minimum 10 spillere (inklusiv målmand). Det er ekstrem nemt at bestille holdets nye uniformer online, men vi står selvfølgelig også klar med råd og vejledning, hvis dette ønskes.

Hos FMSport yder vi alt i tryk til dit holds klubtøj. Skal dit hold have nye spilleruniformer eller træningstøj med tryk, så trykker FMSport gerne både logo, spillernummer og navn, på jeres nye uniformer. I sender os blot en digital fil, med det I ønsker påtrykt, og så får vi det til at ske. Ønsker I uniformer til alle markspillere samt målmandstøj, så kontakt os endelig. Vi finder sammen en rammende pris til jer, der sidder lige i skabet.