Koordination

I denne kategori finder du populære træningsredskaber, der hjælper dig med at træne din koordinationsevne. Du finder produkter, der alle kan benyttes indendørs såvel som udendørs. Fælles for dem er, at de alle kan benyttes til at forbedre din overordnede koordinationsevne, som i sidste ende gør, at du kan præstere endnu bedre inden for din sportsgren. Du forbedrer udover din koordination også din bevægelighed, smidighed, og hurtighed ved regelmæssig træning heraf.

Variationsmulighederne af øvelser er mange, og skal du træne på egen hånd, kan du eksempelvis lade dig inspirere af øvelser, som du kan finde på Internettet herunder se stribevis af Youtube videoer.

I sær, hvis du dyrker sportsgrene med stor løbeintensitet og præget af mange retningsskift, kan du opleve stor præstations fremgang, hvis du også styrker din koordinationsevne.

pr. side
 1. tilbud Koordinationspakke
  Koordinationspakke
  FØR: DKK 537,95
  ekskl. moms.: DKK 430,36
  DKK 499,00
  ekskl. moms.: DKK 399,20
  LEVERINGSTID: 2-4 hverdage
 2. Koordinationsring 10 stk. 30 cm.
  Koordinationsring 10 stk. 30 cm.
  DKK 249,00
  ekskl. moms.: DKK 199,20
  LEVERINGSTID: 2-4 hverdage
 3. tilbud Extra Stor Koordinationspakke
  Extra Stor Koordinationspakke
  FØR: DKK 1.307,00
  ekskl. moms.: DKK 1.045,60
  DKK 999,00
  ekskl. moms.: DKK 799,20
  LEVERINGSTID: 2-3 hverdage
 4. Frekvensstige - 8 m.
  Frekvensstige - 8 m.
  DKK 199,00
  ekskl. moms.: DKK 159,20
  LEVERINGSTID: 2-3 hverdage
 5. Frekvensstige - 4 m.
  Frekvensstige - 4 m.
  DKK 129,00
  ekskl. moms.: DKK 103,20
  LEVERINGSTID: 2-3 hverdage
 6. Kinahatte - 50 stk.
  Kinahatte - 50 stk.
  DKK 199,00
  ekskl. moms.: DKK 159,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 7. Træningssæt - Koordination - stor pakke
  Træningssæt - Koordination - stor pakke
  DKK 799,00
  ekskl. moms.: DKK 639,20
  LEVERINGSTID: 2-3 hverdage
 8. tilbud Træningssæt
  Træningssæt - 4 m. stige og 10 kinahatte
  FØR: DKK 185,00
  ekskl. moms.: DKK 148,00
  DKK 169,00
  ekskl. moms.: DKK 135,20
  LEVERINGSTID: 2-3 hverdage

Koordinationsstiger er brugbarer i de fleste sportsgrene

Det mest benyttet redskab til træning af koordination både på elite og amatørniveau, må anslås at være en koordinationsstige. Det er nemt at sammensætte et træningsprogram med en koordinationsstige, og denne kan nemt kombineres med en række andre redskaber og træningsøvelser i forlængelse heraf. Koordinationsstiger kan dertil også sammenkobles, kombineres og forlænges med længere eller kortere stiger, så sværhedsgraden nemt kan varieres, og det samme kan eksempelvis mængden af retningsskift, og de krav det stiller til fodarbejdet.

 

Koordinationsstiger kan varieres og kombineres

Hos FMSport finder du koordinationstiger til markedets nok bedste priser. Stigerne føres i to længder; henholdsvis længderne 4 og 8 meter, begge med stor mulighed for variation og kombinationer. Du kan vælge både at sammenkoble stigerne parallelt eller i forlængelse af hinanden. For virkelig at udfordre retningsskift, kan de ligges i en 90 graders vinkel til hinanden eller danne et helt krads ved brug af 4 stiger. Kun din fantasi sætter grænser for, hvordan du vil kombinere stigerne. Hos FMSport finder du stiger i 2 forskellige længder. Den ene stige måler 4 meter og har 10 trin/mellemrum. Denne anden stige har præcis den dobbelte længde, nemlig 8 meter med 20 trin/mellemrum.

Begge koordinationsstigers mellemrum kan nemt reguleres, ved at trækker i sprosserne. Du kan derved nemt varierer sværhedsgraden, og skabe helt nye udfordringer for koordinationsevnen.

 

Træn koordination med mere end stiger

Alle produkter i denne kategori, har til formål at forbedre din overordnede koordinationsevne. Alle træningsredskaberne her, er ideelle at benytte i kombination af hinanden til enkelte træningspas eller øvelser. Alle koordinationsprodukterne er produceret i en god og holdbar kvalitet, der kan benyttes inde såvel som ude. På både græs, kunstgræs, grusbaner eller halgulv.

Redskaberne er designet, så de fylder så lidt som muligt, hvilket gør det nemt, at flytte dem rundt samt at opbevarer dem. Koordinationsstigerne, kan eksempelvis nemt rulles sammen, så de fylder minimalt. Skal jeres træningspas variere flere elementer end koordination, så inddrag også gerne eksempelvis træningskegler og hække.