Fodbolde

En fodbold kan være mange ting – fælles for dem er, at de er runde, triller og du kan sparke til dem uden, at din fod tager skade. Fodbold er en sportsgren, som begejstrer mange. Både små som store ynder at sparke til en bold på daglig eller ugentlig basis. Hos FMSport finder du et stort og godt dækkende sortiment af fodbolde, som kan appellere til selv den mest inkarnerede fodboldentusiast. En fodbold skal bounce og flugte på rette vis, og det sig uagtet af underlag, spillerens alder eller fysiske formåen.

pr. side
 1. tilbud Fodbold Vision Hvid/lilla
  Fodbold Vision Hvid/lilla
  FØR: DKK 199,00
  ekskl. moms.: DKK 159,20
  DKK 99,95
  ekskl. moms.: DKK 79,96
  LEVERINGSTID: 2-3 dage
 2. tilbud Fodbold Vision hvid/sort str. 5
  Fodbold Vision hvid/sort str. 5
  FØR: DKK 199,00
  ekskl. moms.: DKK 159,20
  DKK 99,95
  ekskl. moms.: DKK 79,96
  LEVERINGSTID: 2-3 dage
 3. Molten Fodbold str. 5
  Molten Fodbold str. 5
  DKK 199,00
  ekskl. moms.: DKK 159,20
  LEVERINGSTID: 4-5 dage
 4. Fodbold - Givova Tribal
  Fodbold - Givova Tribal
  DKK 160,00
  ekskl. moms.: DKK 128,00
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 5. Fodbold - Molten Europa Leaque Official Match Ball - str. 5
  Fodbold - Molten Europa Leaque Official Match Ball - str. 5
  DKK 999,00
  ekskl. moms.: DKK 799,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 6. Boldsæk - Givova
  Boldsæk - Givova
  DKK 249,00
  ekskl. moms.: DKK 199,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 7. tilbud Boldnet
  Boldnet
  FØR: DKK 60,00
  ekskl. moms.: DKK 48,00
  DKK 49,95
  ekskl. moms.: DKK 39,96
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 8. Boldsæk
  Boldsæk
  DKK 349,00
  ekskl. moms.: DKK 279,20
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 9. Midas Indoor Soft Fodbold
  Midas Indoor Soft Fodbold
  DKK 249,00
  ekskl. moms.: DKK 199,20
  LEVERINGSTID: 2-4 hverdage
 10. Midas Super Street Fodbold
  Midas Super Street Fodbold
  DKK 179,00
  ekskl. moms.: DKK 143,20
  Fra DKK 107,81
  LEVERINGSTID: 2-4 hverdage

Hvad kan man kræve af en fodbold?

Når du eller klubben, skal investere i nye bolde, er det vigtigt, at du/I først og fremmest klarlægger jeres behov, både sig værende i forhold til, hvor ofte bolden skal bruges, hvilket underlag den skal benyttes på, og hvor gamle de fodboldspillende parter er. Dertil skelnes, der også ud fra, om de skal benyttes til kamp eller træning, og om det er tale om Liga fodbold under et forbund, såsom DBU, UEFA, Fifa eller ej.

Valgmuligheder er altså ret omfattende, og derfor er en foldbold, ej heller kun én ting. Dit eller jeres budget afgør blandt andet også kvaliteten af bolden, og om den skal være håndsyet, syet på maskine eller endda med den nyeste teknologi; thermal bonded, hvilket vil sige, at bolden er limet sammen under varmetemperaturer.

 

Hvilken fodbold bør man vælge?

De fleste fodbolde, som føres hos FMSport fås i flere størrelser; 3, 4 ,5. Kort kan man sige, at mindre børn under skolealderen bør spille med den mindste af boldene, mens at større børn i skolealderen får mest ud af en størrelse 4. Børn bør som udgangspunkt altid spille med en lettere bold end voksne, som ellers spiller med en størrelse 5 bold. Vi fører bolde, der egner sig til alle sæsoner og underlag. Skal I eksempelvis spille på grusbaner i vinterhalvåret, så bør I gå efter en vinterbold i kraftig farve og med særlig gummioverflade, som gør, at bolden både kan holde til grusets beskaffenhed og er lavet så den triller som den bør. Skal bolden bruges i skolegård, så kræver det ligeledes en særlig udviklet bold, som kan modstå både fliser og asfalt.

 

Mere end bare en bold

Tjek gerne alle boldene i denne kategorier førend du/I beslutter jer for, hvilken bold I vil købe. FMSport har nemlig kun bolde, hvor den ene nærmest overgår den anden, og dækker mange forskellige behov.

Her i kategorien finder du udover bolde, også boldsække til at transportere mange bolde på én gang. Med en boldsæk, er det både nemmere at holde styr på mange bolde på én gang, og det gør at en enkelt mand/kvinde let kan bære rigtig mange bolde ud til grønsværen helt uden hjælpende hænder. Derudover finder du boldpumper. Med en boldpumpe i hjemmet eller klubhuset, er det nemt at sørge for det helt rette tryk i boldene.

Skal I købe stort ind til fodboldklubben, idræthøjskolen eller institutionen, og skal I bruge mange eller forskellige bolde, så kontakt os gerne, så kan vi muligvis give jer et enestående tilbud på de produkter I ønsker. FMSport har alt til holdet, både i spillersæt, sportspleje og meget mere.