Håndbolde

Vælg den rette håndbold første gang! Der findes mange typer af bolde til håndbold, så det er vigtigt at vælge den helt rette. Skal det være en kampbold, en bold til træning eller blot til leg? Find hos FMSport den håndbold, der opfylder jeres behov. Nogle håndbolde egner dig bedre til spil med brug af harpiks end andre og nogle har et bedre greb end andre. Du kan dertol vælge bolde af imiteret læder eller med gummioverflade - så valgmulihederne er mange.

FMSport har IHF godkendte kampbolde, der har en helt præcis sammensætning af materialer, vægt og luft, der giver bolden det helt rigtige svæv gennem luften, når den kastes, og med en komplet kontrolleret opsporing, hvilket gør den perfekt og godkendt som kampbold i IHF forbunds regi.

pr. side
  1. MOLTEN HÅNDBOLD 1300 str. 0 blå/hvid school Blød
    MOLTEN HÅNDBOLD 1300 str. 0 blå/hvid school Blød
    DKK 179,00
    ekskl. moms.: DKK 143,20
    LEVERINGSTID: 4-5 hverdage

Træning med den helt rette bold

Håndbolde til træning er oftest ekstremt slidstærke, og har et særligt godt greb. Boldene fås i flere størrelser fra 0-3. Boldene har et pålideligt svæv og en god opsporing, og kan benyttes af alle aldre og niveauer.   

Gummibolde er perfekte til mindre børn, til leg og nemmere boldøvelser. Opbyg en god boldfornemmelse og boldforståelse med disse gummibolde. Boldene er nemme at holde om, bløde og alligevel kan du drible med dem.

 

Gode spilbare håndbolde

Uanset hvilke type håndbold, du er på udkig efter, så får du hos FMSport altid en håndbold af høj kvalitet, til en god pris. Er du stadig i tvivl om, hvilken håndbold du bør vælge, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette. FMSport leverer både til klubber og private. Skal din håndboldklub investere i nye bolde, så giver vi gerne et godt tilbud på dette.

Alle boldene har et godt grip, som gør, at de ligger særdeles godt i hånden. Mærkerne Midas og Molten benyttes af alt fra begyndere til topprofessionelle håndboldspillere på allerhøjeste niveau. Molten er dertil officiel leverandør til IHFs VM i håndbold, og disse bolde lever derved op til IHFs høje standarder.

Husk at købe en boldpumpe med til jeres nye bolde, så de altid har dét helt rette lufttryk.