Harpiks

Håndbold som sportsgren, har ikke kun stor popularitet i Danmark, men det er desuden, også os, de rød/hvide fra det kolde nord, der har opfundet spillet. Brugen af harpiks er derfor også ret udbredt i de danske håndboldhaller rundt omkring i det ganske land. Alle top-klubber benytter sig af den klistrede masses evne, til at få et ekstra godt greb i bolden.

Mindre årgange af håndboldsudøvere benytter ikke harpiks, men allerede i ungdomsrækkerne, er harpiks en fast del af udstyret til både kamp og træning.

Harpiksen sikrer dig det perfekte boldgreb, og derfor har det opnået en vis popularitet i alle de danske håndboldklubber. Så selvom hovedparten af håndboldudøverne i Danmark, spiller på amatør eller fritidsniveau, så er harpiksen også her populær.

pr. side
 1. Harpiks Trimona 125 gr.
  Harpiks Trimona 125 gr.
  DKK 149,00
  ekskl. moms.: DKK 119,20
  LEVERINGSTID: 2-3 hverdage
 2. Harpiks - mørk - 500 ml
  Harpiks - mørk - 500 ml
  DKK 349,00
  ekskl. moms.: DKK 279,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 3. Harpiks - lys - 500 ml.
  Harpiks - lys - 500 ml.
  DKK 349,00
  ekskl. moms.: DKK 279,20
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE

Harpiks kommer i mange varianter

Hos FMSport finder du både naturligt harpiks, samt syntetiskharpiks. Om man som håndboldspillende individ foretrækker den ene eller anden type, er nok meget forskelligt. Prisen på syntetisk/håndbold voks, er dog noget lavere end den naturlige udvundet variant.

Producenter af harpiks er mange, og hos FMSport fører vi kun fra de produkter, som vi mener, er helt i særklasse.

Du finder produkter, fra de anerkendte brands Mista og Aserve, begge leverer naturlig harpiks med en ekstrem god klæbeevne. Mens Mista også producerer en syntetisk håndbold voks, som er noget nemmere at få af hænderne, overflader og bolde. Derfor er den syntetiske en god ”begynder” harpiks, til ungdomsrækkerne. Den mørke og professionelle variant fra Aserve har en ekstra stærk klæbeevne, og udvundet fra naturen. Denne fortrækkes af ofte af spillere i de øverste rækker, og er særlig udbredt blandt top-klubberne i Danmark.

 Vores tredje producent er Trimona fra Johan Tripmacker, som bedst kan betegnes som tysk kvalitet i særklasse. Denne benyttes af både af det tyske landshold samt de største topklubber i den tyske Bundesliga i håndbold.

                                                                 

Få nemt harpiks af fingrene

Vi kender nok alle følelsen af, at have fået harpiks fra træ på fingrerene. Dette er noget af en klistrende og udfordrende oplevelse. Udfordrende fordi det er svært at få det af igen

Det samme er sig gældende, når man benytter natur harpiks i håndboldhallen. Den klæbrige og klistrede substans sætter sig på både fingrer, bolde eller andre overflader. Løsningen på dette, er at du klikker vores harpiksfjener hjem.

Med Harpiksfjerner/klisterrens bliver det nemt, at fjerne alle rester efter harpiksen. Produktet er både skånsomt for huden og allergivenligt, og derfor slipper du for at benytte yderligere plejeprodukter, efter endt træning eller kamp.

                                                                 

Harpiks giver dig et godt greb i bolden

Tag endelig kontakt til os hos FMSport, hvis du er i tvivl om, hvilken type harpiks du bør vælge. Vi yder gerne kompetent rådgivning og vejledning i, hvordan man benytter harpiksprodukter. Med vore høje service og professionelle hjælp i baghånden, så skal du ikke være urolig for, at kaste dig ud i brugen af harpiks.

Vores harpiks-produkter er sammensat således, at du kan købe større eller mindre bøtter, og skal du købe til hele håndboldklubben, så køb vore store pakker med flere bøtter i, de der her er ekstra penge at sparer.

Mangler klubben derudover også nye håndbolde, så se hele vores lækre sortiment, og kontakt os, hvis du ønsker en ekstra skarp pris på en større mængde bolde eller udstyr til klubben.

Hos FMSport får du hurtig  levering og super skarpe priser, på alle klæbrige produkter i denne kategori.