Lægetasker

Selvom man ikke er professionelt sportsudøver, er det ofte man kan finde sig i en situation, hvor en fuldt funktionel lægetaske til sport, med udstyr til akut skadesbehandling, er rar at have ved hånden.

Derved er det nemt altid at medbringe alt det essentielle udstyr til akut behandling af alt fra forstuvninger, brandsår til egentlige læsioner. På klubhold, træning eller til stævner, er det afgørende, med den akutte førstehjælp, når man befinder sig i en skadessituation.

Lægetaskerne er alle praktisk indrettet, og spækket med et komplet sortiment, med produkter i høj kvalitet. Du får alt fra isposer, bandager, plastre og mange andre brugbare elementer til den akutte sportsskadebehandling.

pr. side
  1. Lægetaske - S
    Lægetaske - S
    DKK 499,00
    ekskl. moms.: DKK 399,20
    LEVERINGSTID: 2-5 hverdage

Har dit hold husket lægetasken?

Er der tale om en klubtaske, der befinder sig fast i klubhuset eller sportshallen, så kan det være en fordel, at købe lidt ekstra produkter af de produkter I benytter allermest. Suppler nemt og ubesværet op med produkter her på shoppen. Størstedelen af indholdet fra din lægetaske til sport, finder du i kategorien Sportspleje.

FMSport fører lægetasker både af mærket Sportsdoc og Mitre, men begge indeholdende produkter fra Sportdoc. Det britiske mærke Mitre har næsten eksisteret i 200 år, og er i dag specialiseret i at producere sportsudstyr. Sportdoc er Nordens førende producent af sportspleje og førstehjælpsprodukter til sportsverden.

 

Utrolig brugbar lægetaske

Alle lægetaskerne hos FM Sport er prissat ultra skarpt, så prisen bør bestemt ikke være en hindring for, at have udstyret klar til at udføre den korrekte førstehjælp, når uheldet måtte være ude. Uanset hvor stor en lægetaske du måtte have behov for, så kan vi imødekomme det. Ha’ tasken liggende fast i hjemmet, bilen eller sommerhuset, så er du beredt på det meste.

Lægetaskerne er i et slidstærkt og kraftigt materiale, som kan holde til både vind, vejr og grønsvær. Få trykt eller broderet din klubs logo på tasken.