Kinesiotape

Knap så meget hokus pokus, men ellers virkelig et vidundermiddel. Alt fra motionister til sportseliten har stor glæde af kinesiotape.

Smerter mindskes, da din krop neurologisk undertrykker dem, når kinesiotapen påføres det smerteramte område. Om der er tale om et egentligt skadesområde, blot muskeltræthed eller et krampeberørt område, så kan du med stor gavn benytte tapen.

Oplev at dine ellers ømme og spændte muskler blødgøres og smertelindres. Tapen har en afslappende effekt, som også nedsætter eventuel hævelse og inflammation i området.

pr. side
  1. Kinesiotape 5 m.
    Kinesiotape 5 m.
    DKK 89,95
    ekskl. moms.: DKK 71,96
    LEVERINGSTID: 2-5 hverdage

Vidunderlig kinesiotape

Anvend kinesiotape, hvis du oplever led- og muskelsmerter, så påføre du nemt tapen i en I, X eller Y facon, og du vil efter kort tid, opleves tapens terapeutiske virkning. Du får altså målrettet smertelindring, men derudover øges blodcirkulationen i området, mindsker hævelser, hvilket vil forbedre din bevægelsesfrihed i området. Dette bevirker, at du oftest vil kunne genoptage din træning efter kortere tid end ellers. Behandling med kinesiotape anbefales af alt fra læger til fysioterapeuter og andre sundhedsfaglige fagfolk.

 

Kinesiotape i god kvalitet

FMSport har et bredt udvalg af kinesiotape, der dækker alle formål og kropsdele. Du kan købe ruller som, du selv klipper af, i de stykker du har behov for, eller du kan købe pakker med særligt tilpasset kinesiotape, der er udformet, så det passe på et konkret område på kroppen – eksempelvis skulder, håndled, ryg m.v.

Fælles for al vores kinesiotape er, at det hæfter godt, da det har den helt ønskværdig klæbeevne. Tapen er let at påføre, og af hudvenligt materiale, så din hud ikke bliver generet, når du sveder eller generelt ved længere tids brug. Materialet er både åndbart og vandafvisende, så du kan nemt tage tapen på, og lade den sidde i flere dage.

 

Køb kinesiotape hos FMSport

Oprindeligt blev kinesiotape udviklet ud fra et ønske, om at kombinere kinesiologi og kiropraktik. Opfinderen heraf hed Dr. Kenzo Kase, og siden er hans idé blevet videreudviklet i årene siden 1973.

Ved mere alvorlige skader kan man med fordel supplere tapen med støttebind eller bandager. Denne form for tape er meget elastisk, svedabsorberende. Når man benytter kinesiotape, er det vigigt, at vide lidt om, hvor dine muskler sidder, og hvor de starter og slutter. Rådfør dig derfor med din træner, fysioterapeut eller anden, der har styr på dette, hvis du ikke selv helt føler du har den nødvendige viden herom.

FMSport har kinesiotape fra flere anerkendte producenter herunder, Sportdoc, som er leverandør til de svenske landshold i fodbold.

Kinesiotape fås i mange forskellige farver. Der er ingen forskel på tapen, det er blot et spørgsmål om smagspræferencer. Skal du købe stort ind af kinesiotape? Vi giver dig gerne et godt tilbud.