Dommertøj

Hos FMSport finder du beklædning til dommeren, der går op i den rette påklædning.

Alle sportsgrene har brug for en dommer, til at tage hånd om situationerne, når der finder regelbrud sted. Om dommeren er iklædt civilpåklædning eller mere reglementeret dommertøj, kommer nok lidt an på sportsgren og niveauet, der spilles på.

I visse sportsgrene, såsom fodbold får du løbet mange kilometer, som dommer, i løbet af en kamp. Derfor skal dit dommeroutfit selvfølgelig have en række praktiske features, som gør, at du kan føle dig godt tilpas under hele kampen.

Dit dommertøj, skal give dig den hel rette grad af bevægelsesfrihed, så du ikke føler dig tynget, når du ifører dig tøjet, og så bør det have lommer, så du kan have dine dommerkort og fløjte med dig.

pr. side
 1. Dommershorts - sort
  Dommershorts - sort
  DKK 299,00
  ekskl. moms.: DKK 239,20
  LEVERINGSTID: 5-10 hverdage
 2. Dommertrøje - grå
  Dommertrøje - grå
  DKK 299,00
  ekskl. moms.: DKK 239,20
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 3. Dommertrøje - sort
  Dommertrøje - sort
  DKK 299,00
  ekskl. moms.: DKK 239,20
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 4. Dommertrøje - gul
  Dommertrøje - gul
  DKK 299,00
  ekskl. moms.: DKK 239,20
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 5. Dommertrøje - orange
  Dommertrøje - orange
  DKK 299,00
  ekskl. moms.: DKK 239,20
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage
 6. Fodboldstrømper - Joma Classic - Sort
  Fodboldstrømper - Joma Classic - Sort
  DKK 65,00
  ekskl. moms.: DKK 52,00
  LEVERINGSTID: Ca. 8 dage

Let og funktionelt dommertøj

Dommertøjet du finder hos FMSport, er altid af den allerbedste kvalitet. Tøjet er i lette og slidstærke materialer. Din krop holdes tør, takket være det svedtransporterende DRY MAX materiale, som gør, at vand eller sved ikke indkapsles under tøjet, men derimod transporteres til tøjets overflade. Materialerne er hurtigttørrende, så fugten her fordamper let igen. Åndbarheden i tøjet er formidable og designet med Jomas mesh funktioner, så du får ekstra god åndbarhed i de områder, hvor du ellers vil have tendens til at svede meget.

Tøjets vægt er minimal, hvilket er en klar fordel, både når du har det liggende i sportstasken, men også når du iklæder dig det. Du vil få en dejlig komfortable følelse, hvor du med stor frihed kan være fysisk aktiv, uden at tøjet generer dig. Med det bløde og lækre dommertøj fra Joma, der bliver siddende, hvor det skal, behøver du udelukkende at koncentrere dig, om at iagttage situationerne på banen, tøjet er ingen hindring.

 

Praktisk dommertøj, der udstråler autoritet

Fordelene ved at have det helt rigtige dommeroufit på, når du skal ud og dømme, er rigtig mange. Heriblandt at tøjet modsat almindeligt fodboldtøj, er udstyret med et væld af lommer, som alle kan lukkes forsvarligt, så du ikke taber hverken notesblok, kort eller andre genstande i kampens hede. De fleste af lommerne er med velcrolukning, så du hurtigt fiske det gule kort eller andet genstande op af lommenerne. Overdelene er udrustet med to brystlommer med velcrolukninger, mens shortsene har sidelommer med lynlås og baglomme med velcro.

Alt dommertøjet du finder hos FMSport er af det traditionsrige spanske sportsbrand Joma. Joma er kendt for deres unikke og høje kvalitet – som prismæssigt er i den lave ende ift. konkurrerende sportsbrands i samme kvalitet.

Skal du dømme sport udendørs i den kølige del af året, så brug baselayer indenunder, dit dommertøj, og hold derved nemmere på varmen.

Find også alt det reglementerede udstyr, som en dommer har brug for, her hos FMSport; Fløjte, kort eller linjedommerflag.

Iklædt det helt rette dommeroutfit fra FMSport, er du godt påklædt fra top til tå, i tøj der gør, at du udstårler den helt rette autoritet. Brug dit nye tøj, når du skal dømme alt fra fodbold, håndbold til floorball eller volleyball.