Om Os

VELKOMMEN PÅ FMSPORT.DK

Om Os
FMSport kan spare jeres klub for en del. Her kan du og din sportsklub købe sportstøj og plejeprodukter til attraktive priser. Vi bestræber os på at have de bedste tilbud og yde vores kunder en god og personlig service. Vi gør det nemt, så frivillige klubfolk kan bestille online når I har tid.

Ønsker du et godt tilbud?

Vores service rækker længere end vores webshop. Vi kommer nemlig gerne ud til jeres klub, så I kan se vores store sortiment af klubtøj og sportsplejeprodukter til yderst attraktive priser. Via et klubbesøg kan I i klubben få inspiration til spilletøj, klubdragter, t-shirts m/logo og meget mere og samtidig opnå en attraktiv klubaftale med gode besparelser. Kontakt Flemming Mæhlisen på [email protected] eller tlf. 20 200 800 for nærmere aftale.

Gode mærker til lave priser

Vi forhandler primært mærkerne Masita, Joma og Macron. Derudover sælger vi Select og Vision bolde og High5 energiprodukter. Vi sælger mange isposer. Det er isposer i en høj kvalitet til en god pris - dem kan du finde her - isposer. Derudover sælger vi spillesæt til fodbold og klubdragter. Inden for sportspleje har vi komplette sortimenter af lægetasker til gode priser. Og så har vi et stort sortiment af træningsudstyr til fodbold.
Hvis der er noget som du ikke kan finde på siden - så kontakt os hellere end gerne – så kan vi sikkert finde det til dig.
Flemming Mæhlisen
Ejer