Dommerudstyr

En dommers fornemmeste opgave er at kunne signalere, når der sker regelbrud på banen - dette kræver selvfølgelig det helt rette udstyr. Du er autoriteten med ansvaret for, at kampen forløber korrekt, så derfor kan du på ingen måde undvære fløjten, der indikerer kampstart, og lyder ved slutfløjt.

En dommer kan muligvis ikke råbe højt nok til, at alle implicerede parter kan høre det – og derfor er signaler i form af fagter og fløjtelyde afgørende. For de fleste dommere eller blot personer, der udpeges til et midlertidigt dommerhverv i klubben eller under idrætstimerne have udstyret, der matcher opgaven.

Vær kampklar med røde og gule kort i lommen, og en fløjte med en høj tone. Find det hele her i kategorien.

pr. side
 1. Komplet Dommersæt m/fløjte med snor & dommerkort
  Komplet Dommersæt m/fløjte med snor & dommerkort
  DKK 59,95
  ekskl. moms.: DKK 47,96
  LEVERINGSTID: 1-2 dage
 2. Dommerkort - 1 sæt
  Dommerkort - 1 sæt
  DKK 25,00
  ekskl. moms.: DKK 20,00
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 3. Fløjtesnor til håndled
  Fløjtesnor til håndled
  DKK 15,00
  ekskl. moms.: DKK 12,00
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 4. Fløjtesnor til halsen
  Fløjtesnor til halsen
  DKK 15,00
  ekskl. moms.: DKK 12,00
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 5. Dommerfløjte - sort - 50 mm.
  Dommerfløjte - sort - 50 mm.
  DKK 25,00
  ekskl. moms.: DKK 20,00
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
 6. Dommerfløjte - orange - 60 mm.
  Dommerfløjte - orange - 60 mm.
  DKK 30,00
  ekskl. moms.: DKK 24,00
  LEVERINGSTID: 1-2 DAGE

Fløjten er det mest essentielle dommerudstyr

Fløjten må siges at være dommerens vigtigste og tætteste ven på banen, og derfor skal denne være til at stole på.

Giv lyd med effektive fløjter, der er nemme at puste i og giver en høj og klar tone, som kan høres på lang afstand. Overvej om du som dommer ikke vil finde stor glæde i en fløjtesnor, som gør at du altid ved hvor du har din fløjte. En fløjte kan nemt smutte ud af dine hænder, så de er svedige eller våde af regn. Med fløjtesnoren har du langt bedre styr på din fløjte, og kan enten fastgøre den rundt om dit håndled eller hænge den om halsen. En fløjte fylder ikke alverden, og en med en snor i enden af den, bliver den derfor også nemmere at finde. Derved er snoren både til stor glæde og gavn på og uden for banen.

Køb også gerne fløjter og snore til idrætslærerne på jeres skole, så de kan slippe for at råbe underne op.

 

Med dommerudstyr bliver I kampklar

Den helt rette og retfærdigt afviklede fodboldkamp, finder umuligt sted uden en dommer, der på pletten og på store 11 mandsbaner er der derudover også nødvendigt med linjedommere førend dommertrioen er fuldendt og komplet. Alle tre dommere skal naturligvis udstyres med det korrekte dommerudstyr, og derfor skal begge linjevogtere udrustes med hver et sæt linjedommer flag, så de, i tilfælde af offside, indkast eller hjørnespark kan vinke signal til dommeren.

Spillereglerne skal følges og derfor er de gule og røde kort, en selvfølge i hver en fodboldkamp, hvor unfair handlinger skal have en konsekvens.

Er du iklædt det klassiske dommeroutfit, når du dømmer, så er et absolut must have sort strømpetape. Skal du dertil indtage banen helt klædt i sort eller med en neonfarvet overdel, og derved være synlig på lang afstand, så finder du begge dele i FMSports sortiment af lækkert dommertøj.